Υπηρεσίες Διαδικτύου — Interstatus – Group of Companies Υπηρεσίες Διαδικτύου – Interstatus – Group of Companies

Δημιουργία Ιστοσελίδας
Παίρνουμε πολύ σοβαρά τους στόχους της ιστοσελίδας σας και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τον τέλειο σχεδιασμό για τις ανάγκες της εταιρείας σας. Ειδικευόμαστε σε σχεδιασμό/κατασκευή ιστοσελίδων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και η εύρεση των σωστών λύσεων για κάθε έργο είναι η προτεραιότητά μας.

Έχετε μια ιστοσελίδα που χρειάζεται ανανέωση ή συντήρηση; Η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει να σας παρέχει μια λειτουργική και φιλική στο χρήστη ιστοσελίδα. Εάν ξεκινάτε από το μηδέν και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε, τότε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. Στόχος μας είναι να σας δώσουμε μια σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα που να μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε και που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να μεγαλώσει.

Συντήρηση Ιστοσελίδας
Η ιστοσελίδα σας είναι ένα καθημερινό εργαλείο προώθηση υπηρεσιών/προϊόντων. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντα σημαντικές και μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό. Συντηρούμε την ιστοσελίδας σας για βέλτιστη απόδοση. Τα συστήματα της ιστοσελίδας πάντα απαιτούν τακτικές ενημερώσεις ή συντήρηση. Όταν είναι κρίσιμα – όπως μια ενημέρωση του κώδικα ασφαλείας ή μια ενημέρωση της έκδοσης- αυτή η εργασία γίνεται αμέσως.

Εμπορική προσαρμογή
Εξίσου σημαντικός με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από μια επιχείρηση είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτή παρουσιάζεται. Εάν η εταιρεία σας δεν διαθέτει ένα συνεκτικό, ελκυστικό εμπορικό σήμα, βρίσκεστε σε υψηλό κίνδυνο να χάσετε πιθανούς πελάτες. Το εμπορικό σήμα σας είναι οτιδήποτε έρχεται με μια εικόνα, ένα σύνθημα, μια λέξη. Θα πρέπει να είναι ελκυστικό, απλό και αξέχαστο.

Σκεφτείτε τις δικές σας αγοραστικές συνήθειες, όταν ψωνίζετε διαδικτυακά ή σε ένα εμπορικό κέντρο· είστε πιο επιρρεπείς να αγοράσετε ένα προϊόν με ένα αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα, ή κάτι άγνωστο; Οι τάσεις αγοράς σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι οι περισσότεροι καταναλωτές ξεκάθαρα προτιμούν το πρώτο από το δεύτερο. Η επιχείρησή σας είναι η πηγή ζωής σας, αλλά το εμπορικό σήμα σας είναι η εικόνα που δείχνετε στον υπόλοιπο κόσμο. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια αξιότιμη και αναγνωρίσιμη εικόνα έτσι ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες.