Σχετικά με εμάς — Interstatus – Group of Companies Σχετικά με εμάς – Interstatus – Group of Companies

Η Interstatus Group of Companies ιδρύθηκε το 2000 και από τότε υποστηρίζουμε και καθοδηγούμε τους Ευρωπαίους και Ασιάτες εταιρικούς/ιδιωτικούς πελάτες μας, οι οποίοι προέρχονται από χώρες όπως την Ρωσική Ομοσπονδία, την Ουκρανία και άλλες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Με την τεράστια γνώση και εμπειρία που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε διεθνές επίπεδο.

Η ιστορική μας προσέγγιση στις συνεχείς προκλήσεις και στην ταχεία ανάπτυξη των εξελισσόμενων αγορών και των αναγκών των πελατών μας είναι απόδειξη της δέσμευσης μας και του επαγγελματισμού μας. Η έδρα μας βρίσκεται στην Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Κύπρου.

Με την εξαιρετική εμπειρία και την τεχνογνωσία του προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο πρακτικές και δημιουργικές επιχειρηματικές λύσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Είμαστε νέοι, φιλόδοξοι και δυναμικοί επαγγελματίες που εργαζόμαστε ως ομάδα γνωρίζοντας πολύ καλά για το πώς να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες των πελατών μας. Εξακριβώνουμε οποιεσδήποτε προκλήσεις ή προβλήματα που μπορούν να προκύψουν και τα λύνουμε άμεσα με αποτελεσματικό τρόπο.

Είμαστε πλήρως κατοχυρωμένοι από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Κύπρος Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) και αδειούχοι παροχής εταιρικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Οι στόχοι μας:

– Να είμαστε αναπόσπαστοι και αξιόπιστοι συνεργάτες

– Εξασφάλιση επιχειρηματικής βιωσιμότητας και ανάπτυξης

– Εξασφάλιση συνεχής επαγγελματικής εξέλιξης για την επιτυχημένη εκπλήρωση των υποχρεώσεών στους ιδιώτες και στις επιχειρήσεις.

Οι αξίες μας:

– Ακεραιότητα και διαφάνεια: Προσωπικές και επιχειρηματικές σχέσεις που χτίζονται στην εμπιστοσύνη λειτουργούν πάντοτε πολύ καλύτερα.

– Προσωπική και εταιρική υπευθυνότητα: Το προσωπικό μας εργάζεται ομαδικά με ισχυρούς δεσμούς και επαγγελματικότητα μεταξύ των πελατών και συνεργατών μας.

– Επίτευξη αποτελεσμάτων με συνδυασμό την άριστη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Τα οφέλη των υπηρεσιών μας για την επιχείρησή σας:

– Διαθέτουμε επαγγελματικό και ικανό ανθρώπινο δυναμικό με μεγάλη εμπειρία σε όλο το φάσμα των διεθνών επιχειρήσεων,

– Ολοκληρωμένη προσέγγιση στην παράδοση και συντήρηση των πληροφοριών,

– Λεπτομερή μελέτη των πελατειακών μας αιτήσεων και σταθερότητα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων

– Προσαρμοσμένη προσέγγιση σε κάθε πελάτη ξεχωριστά και ευέλικτες τιμές

– Χτίσιμο βιώσιμης σχέσης με αμοιβαία έπωφελία η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια

– Αυστηρή τήρηση της επιχειρηματικής δεοντολογίας και συμμόρφωση με απόλυτη εχεμύθεια.