Σύσταση Εταιρείας — Interstatus – Group of Companies Σύσταση Εταιρείας – Interstatus – Group of Companies

Σύσταση Εταιρείας:

Κάθε εταιρεία που συστάθηκε εκτός της χώρας του ιδιοκτήτη της φορολογικής κατοικίας μπορεί να θεωρηθεί ως μια υπεράκτια εταιρεία. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τη σύσταση υπεράκτιων επιχειρήσεων, θα μπορούσε να προέλθει από εταιρικούς ή / και προσωπικούς στόχους, την κατανόηση των καθηκόντων και των αναγκών της επιχείρησης, τη διαμόρφωση μιας συγκεκριμένης περιοχής λειτουργίας, την ικανότητα και τις μεθόδους συνεργασίας με τους εταίρους, τους αντισυμβαλλόμενους, τις τράπεζες, τις επίσημες αρχές ή / και το συνολικό όραμα του δυναμικού της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας.

Κατά τη λήψη της απόφασης σχετικά με την σύσταση μιας υπεράκτιας εταιρείας, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα: μόνο έμπειροι και δοκιμασμένοι επαγγελματίες θα πρέπει να έρθουν σε επαφή για να χειριστούν την σύσταση και τη διοίκηση της εταιρείας για την αποφυγή δυνητικά ανεπιθύμητων προβλημάτων για την επιχείρησή σας. Είναι πιθανό οι νόμοι, οι κανόνες και η ρύθμιση σχετικά με τις υπεράκτιες επιχειρήσεις να αλλάξει γρήγορα καταστρέφοντας τα σχέδια και τις μελλοντικές επιχειρήσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη η ομάδα που θα επιλέξετε να αποτελείται από ιδιαίτερα εκπαιδευμένους επαγγελματίες για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Το προσωπικό μας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή για να ελέγχει και να διαχειρίζεται το κάθε στάδιο της σύστασης και τη διαχείριση της υπεράκτιας εταιρείας σας για τη δική σας ηρεμία και για την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

Μην ψάχνετε για τη φθηνότερη επιλογή! Οι συνεργάτες που μπορείτε να εμπιστεύεστε πλήρως είναι απαραίτητοι για τη δημιουργία και τη διαχείριση της εταιρείας σας. Η Interstatus Group of Companies έχει την δυνατότητα να ενεργεί για το συμφέρον σας!

Τα παρακάτω είναι σημαντικά να γνωρίζετε πριν από την έναρξη της διαδικασίας σύστασης:

 • η σύστασης και λειτουργία των εταιρειών σε μια συγκεκριμένη δικαιοδοσία ρυθμίζεται από εθνικούς νόμους
 • οι εταιρείες και τα καταστατικά τους υπόκεινται σε καταχώριση από τoν εθνικό Έφορο
 • οι εταιρείες μπορούν να καταχωρηθούν μόνο από επαγγελματικά αδειούχους αντιπροσώπους
 • η προσωπική παρουσία του ιδιοκτήτη, στο όνομα του οποίου είναι εγγεγραμμένη η εταιρεία, διέπεται από τους κανονισμούς της συγκεκριμένης δικαιοδοσίας
 • οι ενσωματωμένες εταιρείες πρέπει να έχουν μια νόμιμα εγγεγραμμένη έδρα
 • οι ενσωματωμένες εταιρείες πρέπει να συμμορφώνονται με τις ετήσιες διαδικασίες ανανέωσης εγγραφής και να πληρώνουν όλα τα σχετικά τέλη.

Η σύσταση και η διοίκηση των επιχειρήσεων σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία και η παροχή ενός πλήρους φάσματος υπηρεσιών και λύσεων είναι μόνο ένα μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Επί πολλά χρόνια έχουμε συσσωρεύσει ένα τεράστιο φάσμα πρακτικής εμπειρίας για να μπορείτε να επωφεληθείτε. Αφού αποφασίσετε να ενσωματώσετε μια ξένη εταιρεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας και εμείς θα σας παρέχουμε δωρεάν στοιχειώδεις συμβουλές συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών αρχικών πληροφορίων και ειδικών αναλύσεων όλων των πιθανών επιλογών και θα σας προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις.

Μετά την αρχική διαβούλευση από έναν εμπειρογνώμονά μας, θα είστε ενήμεροι για τα επόμενα βήματα και όλες τις μελλοντικές δαπάνες.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού για μια διαβούλευση αυτοπροσώπως είτε μέσω Skype.

Κατόπιν αιτήματος του πελάτη θα:

 • οργανώσουμε την σύσταση της εταιρείας στη δικαιοδοσία της επιλογής σας ή θα δημιουργήσουμε μια άλλη δομή για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της διαχείρισης του κεφαλαίου της εταιρείας σας
 • αποκτήσουμε μια υπεράκτια shelf εταιρεία με ένα τυποποιημένο σύνολο εγγράφων το συντομότερο δυνατόν για συγκεκριμένες επιχειρήσεις σε μια επιλεγμένη δικαιοδοσία
 • παρέχουμε επαγγελματική βοήθεια για την ανάπτυξη αποτελεσματικών χρηματοοικονομικών συστημάτων, μοντέλων οικονομικού σχεδιασμού, μακροπρόθεσμων αναπτυξιακών στρατηγικών της εταιρείας και βελτιστοποίηση φόρων
 • επιτευχθεί η συμμόρφωση με τη φορολογική νομοθεσία, τους κανονισμούς λογιστικής και χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και τις απαιτήσεις ελέγχου
 • παρέχουμε συμβουλευτικές, γραμματειακές και υπηρεσίες εκπροσώπησης
 • αν χρειάζεται, θα οργανώσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες εκκαθάρισης της εταιρείας σύμφωνα με τον Νόμο.

Ο δυναμικός ιδιοκτήτης μιας ξένης εταιρείας θα πρέπει να εξετάσει τις λεγόμενες «κλασικές» (νησί) υπεράκτιες ζώνες με τη Εγγραφή (στις περισσότερες περιπτώσεις) απρόσιτη στο ευρύ κοινό, υψηλό βαθμό εμπιστευτικότητας, νόμους φορολογικής απαλλαγής και καμία υποχρέωση για προετοιμασία ή αρχειοθέτηση οικονομικών δηλώσεων ή εκ του νόμου ελεγμένων λογαριασμών. Στα παραδείγματα αυτών των ζωνών περιλαμβάνονται το Μπελίζ, ο Παναμάς, οι Βρετανικοί Παρθένοι Νήσοι (BVI), ο Μαυρίκιος, οι Σεϋχέλλες, το Νέβις, οι Νήσοι Μάρσαλ, η Κόστα Ρίκα, οι Μπαχάμες, ο Άγιος Βικέντιος και οι Γρεναδίνες, τα νησιά Κέιμαν, η Κοινοπολιτεία της Δομίνικας και το RAK (ΗΑΕ)

Δικαιοδοσίες χαμηλή και υψηλής φορολογίας με πιστή φορολογική νομοθεσία και συντελεστές φορολογικών κινήτρων (σχετικά με τη διανομή μερισμάτων, την πληρωμή τόκων και τα δικαιώματα), που λειτουργούν με Συνθήκες Διπλής Φορολογίας, αλλά επιβάλλουν χρηματοοικονομικές αναφορές και λογιστικές απαιτήσεις περιλαμβάνουν την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη , τη Μάλτα, την Τσεχία, τη Λετονία και την Εσθονία.

Για τυχόν απορίες σχετικά με την σύσταση και τη διοίκηση των επιχειρήσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας στο +357 22766120, ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Skype, στείλτε μας email στο info@interstatus.com.

Μπορείτε να στείλετε μια άμεση αίτηση πληροφοριών συμπληρώνοντας το βασικό έντυπο σχετικά με την σύσταση εταιρείας.

Μπορείτε να βρείτε τη λίστα των δικαιοδοσιών σε προσφορά και τον σταθερό τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας στην ενότητα Δικαιοδοσιών.

Σύσταση υπεράκτιων εταιρειών:

Κατά κύριο λόγο, η σύσταση μιας υπεράκτιας εταιρείας φέρει διάφορα οφέλη στη λειτουργία των εταιρικών δομών και στους ιδιώτες. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά και η ευελιξία των υπεράκτιων δικαίων παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες για τις ενεργές επιχειρηματικές δραστηριότητες, την ιδιοκτησία και την προστασία των περιουσιακών στοιχείων.

Η σύσταση των εταιρειών σε βασικές υπεράκτιες δικαιοδοσίες παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • πρόσβαση σε οικονομικές, διοικητικές και επενδυτικές υπηρεσίες με βελτιωμένη απόδοση και έκκληση της επιχείρησης
 • απόκτηση ενός μεγάλου φάσματος ευκαιριών για την εφαρμογή των υπεράκτιων εργαλείων σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς: στο διεθνές εμπόριο, στο εμπόριο στο διαδίκτυο, στις υπηρεσίες (παροχή συμβουλών, εμπορία, μεταφορά, κλπ), στη διαχείριση της διανοητικής ιδιοκτησίας, στο franchising, στη διαχείριση ακινήτων, στη διεθνή χρηματοδοτική μίσθωση και ούτω καθεξής
 • σημαντική ελαχιστοποίηση των φόρων ή ολική κατάργηση της φορολογίας με την σύσταση της υπεράκτιας εταιρείας ή την αγορά μιας shelf εταιρείας σε κάποια από τις κλασικές υπεράκτιες δικαιοδοσίες (για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Δικαιοδοσιών)
 • το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών για την υπεράκτια εταιρεία, το θέμα των τραπεζικών καρτών, δανείων και την 24/7 πρόσβαση στα κεφάλαια μέσω του internet banking
 • οι νομικές διατάξεις των υπεράκτιων δικαιοδοσιών διασφαλίζουν την προστασία των περιουσιακών στοιχείων και την απόλυτη εχεμύθεια με τις υποψήφιες υπηρεσίες
 • μόνιμες άδειες παραμονής στη χώρα της επιλογής που προσφέρουν εξειδικευμένα προγράμματα.

Μπορείτε να πετύχετε πολλούς στόχους ταυτόχρονα και να εξασφαλίσετε άνετες επαγγελματικές και προσωπικές συνθήκες με ελάχιστη προσπάθεια και πόρους (για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Δικαιοδοσιών).

Ο χρόνος που απαιτείται για την εγγραφή εξαρτάται από την κάθε δικαιοδοσία. Μπορείτε να αγοράσετε μια shelf εταιρεία μέσα σε λίγες μόλις ώρες, αλλά η σύσταση της υπεράκτιας εταιρείας στις περισσότερες δικαιοδοσίες και η πλήρης σειρά εγγράφων θα διαρκέσει 7-15 εργάσιμες ημέρες.

Για τη συμμόρφωση με όλες τις υποχρεωτικές διαδικασίες, θα πρέπει να μας δώσετε τον κατάλογο των προτεινόμενων τίτλων της μελλονικής εταιρείας σας (3 ή 4 επιλογές κατά σειρά προτίμησης), έτσι ώστε να μπορούμε να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα τους, να ορίσουμε τους στόχους της εταιρείας και το προτεινόμενο μετοχικό κεφάλαιο και να σκιαγραφήσουμε την αναμενόμενη δομή της εταιρείας. Για να διασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο εμπιστευτικότητας, θα παρέχουμε υπηρεσίες στους υποψήφιους διευθυντές και μετόχους που συμφωνούν με τους τοπικούς νόμους για τη διαχείριση της εταιρείας σας σύμφωνα με τις οδηγίες σας. Κατά την πρώτη μας επικοινωνία θα σας δώσουμε τον κατάλογο των εγγράφων που απαιτούνται από την επιλεγμένη δικαιοδοσία σας. Καθ ‘όλη τη διαδικασία σύσταση σας, οι σύμβουλοι μας θα σας παρέχουν έγκαιρη παροχή συμβουλών, θα σας βοηθήσουν στην προετοιμασία του συνόλου των απαιτούμενων εγγράφων και θα ενεργήσουν προς το συμφέρον των ιδιοκτητών με όλα τα σχετικά επίσημα κυβερνητικά γραφεία.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σύστασης θα προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης στην υπεράκτια εταιρεία σας.

Σύσταση της εταιρείας σε χαμηλές και υψηλές φορολογικές δικαιοδοσίες:

Με την σύσταση σε χαμηλές και υψηλές φορολογικές δικαιοδοσίες, οι διεθνείς εταιρείες επωφελούνται από μια υψηλού κύρους, καθαρής φήμη και αξιόπιστη εικόνα σύμφυτη με τις εταιρείες που προέρχονται από αυτές τις δικαιοδοσίες.

Εταιρείες που έχουν συσταθεί σε χαμηλές ή υψηλές φορολογικές δικαιοδοσίες απολαμβάνουν τα ακόλουθα οφέλη:

 • υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης στη χώρα της ιδρύσεώς της και τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα
 • μέγιστη προστασία των επενδύσεων που εξασφαλίζεται με την τοπική νομοθεσία και τις διεθνείς συνθήκες
 • το άνοιγμα λογαριασμών σε αξιόπιστες τράπεζες και πηγές διεθνούς χρηματοδότησης
 • αποτελεσματικά εταιρικά και φορολογικού σχεδιασμού εργαλεία
 • δωρεάν είσοδος στις περιφερειακές αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής με ελεύθερη κυκλοφορία των εμπορευμάτων, των υπηρεσιών και των κεφαλαίων
 • οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υπηκοότητα και μόνιμη κατοικία στις ανεπτυγμένες χώρες, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας στην Interstatus Group of Companies διαθέτει πλούσια εμπειρία, υψηλή επιχειρηματική φήμη και αξιοπιστία απόλυτα συνδυασμένη με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την γρήγορη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στην σύσταση της εταιρείας.

Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης, τους υποψήφιους μετόχους και διευθυντές, την πρόσληψη ειδικευμένων τοπικών υπαλλήλων και την πρόταση φερέγγυων εταιρείων ως πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους. Βοηθάμε στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, ενεργούμε προς το συμφέρον της εταιρείας με όλα τα σχετικά επίσημα κυβερνητικά γραφεία και παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για την εξαιρετικά αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας σας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την ποιότητα των διοικητικών και λογιστικών υπηρεσιών, την προετοιμασία των οικονομικών καταστάσεων και της εκ του νόμου λογιστικής, τον πολύ αποτελεσματικό φορολογικό σχεδιασμό και την βελτιστοποίηση και τον έλεγχο, μεταξύ πολλών άλλων υπηρεσιών.